ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ANDREAS ULLRICH & BIRGIT SCHUH «PUBLIC DOMAIN»

H Πλατφόρμα Εικαστικών Δράσεων Art-Noise και η Vlassis art gallery έχουν τη χαρά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγών καλλιτεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (εργαστήριο χαρακτικής καθ. Ξενοφών Σαχίνης) με τη Δ/νση Πολιτισμού και προστασίας Μνημείων στη Δρέσδη, Πρωτεύουσα του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Σαξονίας. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η Vlassis Art Gallery φιλοξενεί την έκθεση των Andreas Ullrich & Birgit Schu με τίτλο Public Domain.

Η Birgit Schuh κινείται με άνεση μεταξύ διαφόρων καλλιτεχνικών μέσων και τρόπων έκφρασης. Μπορεί να ενσωματώσει ένα κομμάτι χαρτί στο έργο της τόσο άνετα, όσο και να δημιουργήσει ένα πολύπλευρο καλλιτεχνικό έργο στο δημόσιο χώρο. Αυτό έχει τις ρίζες του σε ένα έμφυτο ενδιαφέρον της καλλιτέχνιδος το οποίο επιδρά στο έργο της. Στο επίκεντρο της θεματολογίας της Schuh είναι η φύση και τα τοπία.

Ο Andreas Ullrich ασχολείται με τη χαρακτική και τις εικαστικές εκτυπώσεις, όπου πειραματίζεται με πολλές τεχνικές εκτυπώσεων, τη βίντεο-τέχνη, τη φωτογραφία και τις ψηφιακές εκτυπώσεις, τα έργα του με πολυμέσα έχουν αφετηρία σε φυσικά τοπία που φωτογραφίζει κι επεξεργάζεται. Ασχολείται επαγγελματικά με τη τεχνική της μεταξοτυπίας για τη παραγωγή εικαστικών βιβλίων, καταλόγων, εικαστικών έργων και αφισών.

Διεύθυνση: Βεροίας 6, Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια: 9 – 24 Νοεμβρίου 2017

Ώρες λειτουργίας:  Τρίτη- Παρασκευή 16.30-20.00,

Σάββατο 11.00-14.00

Τηλ.επικοινωνίας:  6972282438