Ποιοι ειμαστε

Ποιοι είμαστε

Αντιμετωπίζοντας με σεβασμό και με ιδιαίτερη προσοχή την πολιτιστική  κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και τη σύγχρονή της  τέχνη, φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε στον ιστότοπό μας, τους σημαντικότερους εκπροσώπους της. Σε αυτούς συγκαταλέγονται  τα μουσεία, οι γκαλερί  τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όλοι οι υπόλοιποι  φορείς που προβάλλουν κάθε μορφής εικαστική έκφραση της πόλης .

Στόχος μας λοιπόν είναι, με τη βοήθεια των παραπάνω, αλλά και την υποστήριξη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών  να δημιουργήσουμε έναν κοινό τόπο συγκέντρωσης για όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν, να γνωρίσουν, να μελετήσουν και γιατί όχι να συμμετέχουν στις δραστηριότητές τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι  να δημιουργηθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στο φιλότεχνο κοινό, τους ίδιους τους καλλιτέχνες αλλά και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών χώρων που φιλοξενούν τα έργα τους.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ SMART PROJECT

Ενημερωθείτε για ότι πιο νέο συμβαίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις τρέχουσες αλλά και τις μόνιμες εκθέσεις των πολιτιστικών φορέων της καθώς και να  επιλέξετε στο δικό σας προσωπικό ημερολόγιο ποιες θέλετε να επισκεφθείτε!

(Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε, ο  ιστότοπός μας σας προσφέρει μία πληθώρα προτάσεων!)

Ότι πιο νέο υπάρχει στην πόλη και αφορά τις εικαστικές τέχνες βρίσκεται εδώ! Ενημερωθείτε για τις ημερίδες, τις παρουσιάσεις και τα  συνέδρια που διοργανώνουν τα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι επίσημοι πολιτιστικοί φορείς της πόλης!

Σημειώστε στο προσωπικό σας ημερολόγιο σε ποιες εκδηλώσεις θέλετε να παρευρεθείτε για την πιο εύκολη οργάνωση του (ελεύθερου) χρόνου σας!

Εργαστήρια εικαστικών τεχνών, Ιστορίας της Τέχνης, διάφορα happenings και  performances συγκαταλέγονται σε αυτή την κατηγορία με απώτερο στόχο την προσωπική σας εμπλοκή στον συναρπαστικό κόσμο της τέχνης!

Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν στο ημερολόγιό σας!

‘Ολοι οι διαγωνισμοί, τα εργαστήρια εικαστικών τεχνών, οι  συζητήσεις, τα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη και που αφορούν τους μικρούς μας φίλους βρίσκονται σε αυτή την ενότητα.

Στόχος μας είναι, η ενότητα αυτή να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό, όχι μόνο για τους γονείς, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εντάξουν στην εκπαιδευτική διαδικασία  τις τελευταίες (τάσεις) της εκπαίδευσης  που εμπλέκονται με την τέχνη!

Έχουμε δημιουργήσει ένα ημερολόγιο εύκολο στη χρήση για την  καλύτερη οργάνωση του υλικού που πιθανόν σας ενδιαφέρει!

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ SMART PROJECT

Το Smart Project  σας ενημερώνει για τις τελευταίες δράσεις/ εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικους που αφορούν θέματα εικαστικών τεχνών.

  • Επισημάνετε τις επιλογές σας στο προσωπικό σας ημερολόγιο κάνοντας log in στο Smart Project.
  • Στείλτε μας τις εμπειρίες σας από τη συμμετοχή σας στις δράσεις της πόλης για να τις ανεβάσουμε στον ιστότοπό μας.
  • Στείλτε μας  εκδηλώσεις/ δράσεις που σχετίζονται με θέματα τέχνης που θα σας ενδιαφέρουν.
  • Λάβετε το ενημερωτικό μας δελτίο στο προσωπικό σας email για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει πάνω στην τέχνη. (newsletter)

Μπορούμε να καλύψουμε την προβολή της εκδήλωσης των καλλιτεχνικών ομάδων σας με:

  • Δημοσίευση της στον ιστότοπό μας.
  • Συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό.